AKSARAY / MERKEZ - Özel İdare Ortaokulu

Hazırlıklar tamam

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Bayram Tatili İçin Kısa Bir Ara

Mrt

Kütüphane HaftasıTürkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Mrt

Okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmişitir.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKUL EYLEMLERİMİZ

Dilimizin Zenginliklikleri Projesi

Ock

Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, merkez teşkilatımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler için hazırlamış olduğu önlüklerinmizi aldık.

Belediyemiz Her Zaman Öğrencileri  Yanında

Eğitim Tamamlandı