Belediyemiz Her Zaman Öğrencileri  Yanında

Eğitim Tamamlandı

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları devam ediyor.

Okulumuza Atık Eğitim Verildi

Ara

Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirildi.Büyük beğeni topladı.

Ara

Öğrencilerimize yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı. ÇALIŞMA KONUSU: LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS), VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE TEST TEKNİKLERİ, KADINA YÖNELİK ŞİDDET,BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Öğretmenler Günü,

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü,

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlandı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlandı.

Tem

T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İletişim Başkanlığı Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanlığı E-82624015-609-292930 sayı ve 07.07.2023 tarihli 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri Kurumsal Kimlik Haritası konulu yazılarına istinaen anma programımız.

Anneler Günü Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.