Etiket Sonuçları: Ertuğrul UZ Aksaray

Ock

Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, merkez teşkilatımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler için hazırlamış olduğu önlüklerinmizi aldık.

Belediyemiz Her Zaman Öğrencileri  Yanında

Eğitim Tamamlandı

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları devam ediyor.

Ara

Yarışma sonuçları belli oldu.

Ara

Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirildi.Büyük beğeni topladı.