Etiket Sonuçları: Ertuğrul UZ

Dostluk ve kardeşlik içerisinde turnuvada 1. tur karşılaşmalar tamamlandı.

Turnuva Devam Ediyor

Hazırlıklar tamam

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Resim Segisi

Katılımlar devam ediyor.

Bayram Tatili İçin Kısa Bir Ara

Mrt

Kütüphane HaftasıTürkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

Mrt

8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" 2 Haziran 2024 tarihinde; 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)" ise 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Bu sebeple 8 ve 12. sınıflarda eğitimlerine devam eden öğrencilerin, 2023/2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 2. yazılı sınavları 20 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Mrt

Okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmişitir.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKUL EYLEMLERİMİZ

Dilimizin Zenginliklikleri Projesi

Ock

Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, merkez teşkilatımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler için hazırlamış olduğu önlüklerinmizi aldık.

Belediyemiz Her Zaman Öğrencileri  Yanında

Eğitim Tamamlandı

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları devam ediyor.

Ara

Yarışma sonuçları belli oldu.

Okulumuza Atık Eğitim Verildi

Ara

Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirildi.Büyük beğeni topladı.

Aksaray Bilim Merkezi Gezisi Yapıldı

Ara

Öğrencilerimize yönelik bilgilendirme çalışmaları yapıldı. ÇALIŞMA KONUSU: LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS), VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VE TEST TEKNİKLERİ, KADINA YÖNELİK ŞİDDET,BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Öğretmenler Günü,

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü,

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Ekm

İlimiz Türkiye Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Başkanımız Okulumuzu Ziyaret Etti

Ağu

T.C. AKSARAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Tem

2022 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonucu Belli Oldu

Mrt

Okulumuzda yılın ilk fidanı toprakla buluştu.

Tahliye

OKULDA İKEN DEPREM OLURSA NE YAPMALIYIZ?

Giriş Çıkış Saatlrimiz

KAR

Okul Yolumuz Açıktır

KAR TATİLİ

Bakanlığımız açıkladı.

Mevsimin ilk karı.

2022 YILI SINAV UYGULAMA TAKVİMİ YAYINLANDI

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ

Ock

Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer' e teşekkürler.

Ekm

Şenlik için uçurtmalar hazırlanmaya devam ediyor.

İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ağu

Okul kameralarımızın bakımı ve kontrolleri yapıldı.

Kuyumuzu yaptırdık.

Ağu

Kuraklık sonucu su seviyesi düştü.

Tem

2021 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL  okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzu gezen Milli Eğitim Müdürümüze şube müdürümüz Sayın Murat GÖRMEZ de eşlik etti.  Okul müdürümüz Ertuğrul UZ ve Müdür yardımcımız Şevki GÜRSOY  okulumuzun ihtiyaçları ve okulumuzdaki uzaktan eğitim süreci hakkında bilgi verdiler.Bir süre öğretmenlerle sohbet eden müdürümüz, öğretmenlerin görüş öneri ve taleplerini dinledi.  Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürümüz özellikle pandemi kurallarına uymaları konusunda onlara tavsiyelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Görevine Başladı